Interieur & kleuradvies
Wonen&Co 2019

14 t/m 17 maart 2019
Martiniplaza – Groningen

Geef je op voor een interieur en kleuradvies en maak kans op een toegangskaart!

Tijdens de beurs kun je bij mij terecht voor een interieur en kleuradvies. Ik vertel je dan op basis van je foto’s en plattegronden wat de mogelijkheden zijn binnen de huidige trends.

Geef je op via het formulier hieronder of mail me via info@enhelga.nl
Vergeet niet de dag en de tijd door te geven!

Onder de deelnemers verloot ik 2 toegangskaarten voor de Wonen&Co Beurs!

Wonen & Co beurs 2019

Wait what? Spice it up? Je leest het goed: Wonen&Co de beurs is terug en komt dit jaar met een prikkelend thema vol pit, plezier en energie. De succesformule inspireert jaarlijks tienduizenden bezoekers en ontwikkelt zich in moordend tempo. Volwassen was het al, maar Wonen&Co wordt van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart 2019 weer jong.

Jaarlijks kiest Wonen&Co een centraal thema voor de woonbeurs. Dit jaar staat ‘Spice it up’ centraal. Wonen&Co gaat hiermee in het vroege voorjaar voor een tikkeltje gewaagd, het brengt energie en staat vooral voor ‘eigen’. Het thema is ook een flinke knipoog naar de it-kleur van 2019: spiced honey. Het kruidige honingbruin staat voor een combinatie van rust en elegantie versus energie en kracht.

Let’s spice things up

In een interieurwereld waar kleuren gamechangers zijn en vormen zorgen voor samenhang inspireert Wonen&Co met de nieuwste designs, speciale ontwerpen en mooiste merken. Peper en zout zijn smaakbepalend voor je eten en zorgen voor ‘some extra spice’, het is Wonen&Co de beurs dat komt met de lekkerste ingrediënten op het gebied van interieur. Pinterest, maar dan in real-life. Zo zou je Wonen&Co de beurs 2019 kunnen omschrijven.

Save the date

Donderdag 14 maart: 13.00 – 22.00 uur
Vrijdag 15 maart: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 16 maart: 10.00 – 18.00 uur
Zondag 17 maart: 10.00 – 18.00 uur

Let’s Work Together

Heb je een woonvraag waar je zelf niet uitkomt? Ik wil je er graag bij helpen. Laten we eens kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen.