Over mij

“Een huis is een thuis als het een eigen karakter heeft”

Hallo, ik ben Helga

Mijn naam is Helga Oosterkamp, mem van Hisse en wonend in Raard (een dorpje bij Dokkum).

Ik heb een passie voor interieur!

Als gediplomeerd interieurstyliste ben ik dagelijks met interieur bezig. Een thuis creëren voor de klant is voor mij het ultieme wat ik kan bereiken bij het geven van interieuradvies.

Ik, als leergierig type, verdiep me continue in de nieuwste trends op interieurgebied. Maar ook interieurinvloeden uit de afgelopen decennia ’s zijn erg inspirerend! Er is zoveel te ontdekken en te leren op interieurgebied. Dit zorgt er ook voor dat ik me regelmatig laat scholen. In 2016 heb ik de cursus Interieur & Design gevolgd aan de NHL in Leeuwarden. In 2019 heb ik de opleiding Interieur- & Verkoopstyling, Kleurexpertise en Advies via het IVB afgerond. Het is een aanvulling op de kennis die al aanwezig is. En een erkend diploma is de spreekwoordelijke kers op de taart.

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd Vastgoedstylist. Daarnaast heb ik in 2021 aanvullend de Masterclass Woning fotografie gedaan via House of KIKI. Sinds april 2022 mag ik daar Vastgoedfotograaf aan toevoegen om in de huizenmarkt een compleet pakket aan te kunnen bieden.

Meubelstyling

Mijn passie voor interieur is begonnen met het restylen van oude meubels. Een meubel een 2e leven geven. Hier geloof ik nog steeds in en neem dit ook vaak in mijn adviezen mee. Ik heb veel ervaring in het opknappen van meubels en daarnaast een brede kleurenkennis opgedaan. Deze kennis komt erg van pas in het geven van kleuradvies in het interieur. Met veel zorg en plezier pimp ik meubels op in opdracht maar ook mijn eigen meubels ontkomen er niet aan!

Interieurstyling

Interieurstyling is met name de laatste jaren een groot deel van mijn passie geworden. Ik vind het bijzonder en dankbaar om een thuis te creëren voor een klant. Mijn ideeën, opgedane inspiratie en empathie samenvoegen tot een mooi en sfeervol geheel. Het geeft me veel energie om bezig te zijn met hetgeen waar mijn hart ligt. Ik kan mijn creativiteit en enthousiasme hierin kwijt! Een combinatie van eigenschappen die zorgen voor unieke adviezen.

Let’s Work Together

Heb je een woonvraag waar je zelf niet uitkomt? Ik wil je er graag bij helpen. Laten we eens kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen.