Personal Shoppen

Persoonlijk advies bij de zoektocht naar de juiste meubels en woonaccessoires. Soms kan het moeilijk zijn om een beslissing te nemen als het gaat om een nieuw interieur. Je twijfelt of je wel de juiste keuzes maakt. Waar kun je het beste terecht voor nieuwe meubels, woonaccessoires, verlichting of raambekleding? Als personal shopper ga ik graag samen met jou op pad en adviseer ik bij het kiezen van de geschikte meubels of woonaccessoires waarbij ik altijd rekening hou met smaak en budget. Ook het meedenken en shoppen voor vloeren en  keukens hoort tot de mogelijkheden.

Personal Shoppen kan ook als aanvulling op een Basis Interieuradvies of een Compleet Interieuradvies. Hiervoor gelden aangepaste prijzen.

€225 per dagdeel

                                           Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten tot 15 km vanaf Raard (Dokkum).                                                    Daarbuiten geldt een tarief van €0,25 per km.

Prijzen zijn geldig t/m 31-12-2022.

Let’s Work Together

Heb je een woonvraag waar je zelf niet uitkomt? Ik wil je er graag bij helpen. Laten we eens kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen.