Vastgoed styling

Wist je dat voor 80% de eerste 15 seconden van een bezichtiging het belangrijkste zijn?

Als gecertificeerd House of KIKI Styliste werk ik met de Hands-on methode. Met de Hands-on methode probeer ik zoveel mogelijk met de bestaande meubels en accessoires van jouw huis een juiste sfeer te creëren voor Funda en de bezichtigingen. Indien nodig vul ik jouw huis aan met nieuwe accessoires.

Bij verkoop van een woning komt vaak veel bij kijken, waar je van te voren niet aan gedacht hebt. De eerste indruk is het allerbelangrijkste. Dit begint bij goede Funda foto’s en een goed gestyled huis. De toekomstige koper moet het gevoel kunnen krijgen dat jouw woning zijn of haar nieuwe thuis gaat worden.

Optie Vastgoed styling: Samen gaan we in en rondom het huis en tuin kijken wat er nodig is qua styling voor een goede eerste indruk voor de foto’s die worden gemaakt voor de verkoop. Na deze vrijblijvende afspraak stuur ik een offerte. Na akkoord kom ik jouw huis restylen met de bestaande spullen of in overleg met een aangeschaft accessoire pakket.

Optie Vastgoed advies: Van de zolder tot aan de tuin check ik de mogelijkheden om je huis verkoopklaar te maken en de pluspunten van het huis optimaal te benadrukken voor de foto’s en de toekomstige koper. Ik maak hier aantekeningen van en ik geef je alle nodige tips voor een goede bezichtiging!

In het voorjaar 2022 bied ik ook woningfotografie aan. Meer info hierover volgt binnenkort.

Waarom vastgoedstyling?

  • De ervaring leert ons dat de kosten van verkoopstyling zich 9 van de 10 keer terugverdienen.
  • Vastgoedstyling is altijd goedkoper dan een prijsverlaging.
  • In de eerste maand van het verkoopproces is de kans op verkoop het grootst.
  • Het is bekend dat woningen die, voordat ze in de verkoop gaan, door een stylist verkoopklaar worden gemaakt, een hogere waardebepaling toegekend kunnen krijgen.
  • Een goede eerste indruk (op Funda) is van essentieel belang voor het verkoopproces.
  • In 80% van de bezichtigingen zijn de eerste 15 seconden bepalend.

Op basis van een offerte

De overeengekomen prijs is inclusief btw en reiskosten tot 15 km vanaf Raard (Dokkum).
Daarbuiten geldt een tarief van €0,25 per km.

Prijzen zijn geldig t/m 30-06-2023.

Let’s Work Together

Heb je een woonvraag waar je zelf niet uitkomt? Ik wil je er graag bij helpen. Laten we eens kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen.